kent-nyheter

Nästa fredag släpps ju Kents nya skiva vid namn Röd. Och det rör sig rejält i "kent-världen" just nu, så håll i hatten och håll till godo med massa kent-nyheter om du är intresserad:

  • Ikväll gästar kent Skavlan i SVT, missa inte!
  • Det kommer att släppas en deluxe-version av Röd som innehåller följande: Vinylskivor, 3×10″. Ordinarie låtlista, CD-skiva med specialomslag. Ordinarie låtlista, USB-minne med mp3-filer och högupplösta filer. Ordinarie låtlista, Bok, 118 sidor. Allt förpackad i wellpapplåda För dig som gillar det lilla extra med andra ord!
  • Kent har utlyst en remix-tävling. Den person vars remix får mest lyssningar vinner deluxe-versionen. Låt din musikkreativitet flöda (och glöm inte att berätta för mig när du gjort en mix!).
  • På måndag sänds fotbollsgalan i TV4, och kent är ett av banden som står på scenen.
  • Kent gör vinjett-musiken till UR:s tv-serie Hemlös. Låten heter 2000.
  • I senaste numret av QX finns en intervju med kent. De plåtades också ihop "med fyra bögkillar på efterfest" som QX själva uttrycker det. Såhär lät det mellan bandmedlemmarna:

    "Sami
    : Fan såg ni killarna därnere, de är sjukt vältränade…
    Martin
    : Kan man banta ikapp dem på en halvtimma? Läsarna kommer ju tvivla på vem som är bandet.
    Jocke
    : Dom kommer tro att modellkillarna är bandet och att vi är ekonomiavdelningen på QX!" (Utdrag ur intervjun hämtad från kent.nu).

Puss och kräm!
/Kristina

Ps. Såhär ser förresten videon ut till första singeln Töntarna:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0