Stockholm i bilder.


Helt klart Peace & Love.

...ja. På vägen hem från underbara Stockholm så läste jag en av kvällstidningarna och såg artisterna till festivalen jag HELT missat att kolla in. Peace & Love. Och jag säger bara såhär: JAG SKA DIT! Vad det än nu må kräva, eller kosta för den delen. I stort sett är alla de band jag drömt om att få uppleva en spelning med (ja, jag vet inte de allra största i vår tid.., men ni fattar) på plats där i år. Så ja..., jag måste helt enkelt dit....

Här är banden, jag inte tänker missa:



Är du sugen på att haka på? // Malin

 

Är vi lika?


Malin på dansgolvet med radion!      Jag med drink och gitarr. Och hårspray!

Malin och jag är numera med i South Park.. vad tycker ni, är vi oss lika?

Godnatt på er så småningom!
/ Kristina

Ps. Det var på den här sidan som jag gjorde om oss!

Hot & Cold

Det är helt klart dagens skratt:





Ha det fint!
/ Kristina


LYSSNA!

Klockan 10.00 börjar vi i PiteFm sända program med olika innehåll,
varje program är en timma.
Du kan lyssna på allt från stumfilm, festivaler och författarpoträtt...
DESSUTOM sänder vi nyheter på varje halvslag (där jag kommer att höras, både med inslag, teknik och röstmässigt). Lyssna på dessa spännande program, skitbra innehåll som de har kämpat med i veckor!
www.pitefm.se




En glad nyhet :)

Såhär skriver Jocke Berg i Kents forum:

"Just hemkomna från Berlin... Session nr 1. Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album. Under två extremt fokuserade veckor har ett stort antal sånger spelats in. Låtarna är skrivna under hela förra året och fram till i början av April. Det är självklart det bästa vi gjort. Ännu vet vi inte exakt när det kan komma att släppas. Om några dagar återupptar vi inspelningarna i Bunkern. Vårt musikaliska år har börjat helt fantastiskt. Ödmjuka hälsningar från Världens just nu Bästa Band".



Bilder från Kents spelning på Hultsfredsfestivalen-06.

Ha en riktigt bra dag!
/ Kristina

Sleep tight..

.. and don't let the bedbugs bite!

Nu är det dags att sussa! Jag säger godnatt med ett litet sött klipp med en a-capella-version av Frida Hyvönens "Birds".

/ Kristina


Frida Hyvönen med Marit Bergman och Jennie Abrahamsson - Birds

KOM IHÅG

LYSSNA PÅ relationsprogrammet BUBBEL 17.00 i eftermiddag.
Chans att hälsa i direktsänd radio och skicka in dina funderingar,
kanske du är kär i en kille som är kär i en annan? Vi försöker reda ut dina tankar...
Adda [email protected] på din valfria messengertjänst.

www.pitefm.se 17.00

/ Malin

LYSSNA!

LYSSNA IKVÄLL 21.00-22.00 PÅ KVÄLLSKVISTEN 
i PiteFM studentradion 92,8
Ett samhällsprogram som tar upp tre aktuella ämnen och spelar massor av skön musik.
Jag är tekniker och med i debattpanelen.

/ Malin

Nej jag fyllebloggar inte..

.. för jag har haft en lugn kväll hemma på tu man hand med mitt alter ego. Det har blivit Robinson, två filmer, godis och en öl. Inte så illa pinkat.

Tänkte mest tipsa om en grym ny partylåt (om det inte blir efterfest kan ni ju alltid spela den nästa fest!). Våra norska grannar i Röyksopp har sökt sig över gränsen till Sverige, närmare bestämt till Robyn. Ni hör ju hur bra det låter!

Natti natti!
/ Kristina



Röyksopp ft. Robyn - The Girl and the Robot

Psst...

Jag har två favoritkillar som har två bloggar ni VERKLIGEN borde kolla in.

Johannes har ett program på måndagar i PiteFM som heter "Kvällskvisten", här är hans blogg för programmet (han vill gärna att ni svarar på frågan som ligger i höger hörn på sidan).

Gustaf har startat en blogg för alla GAIS fantaster, eller som bara vill läsa vad han har att skriva. Ett tips, vare sig ni har ett fotbollsintresse eller inte så kan ni lära er något (han vill gärna att ni lämnar en kommentar om vad ni tycker om hans blogg).


Ha en GRYM lördagskväll allihopa, det har vi i Piteå.

Puss och Kram Malin

come over to my place.

God lördag på er!

Har ägnat några timmar åt att hänga upp nya tavlor i lägenheten, snart finns det inga ytor kvar att täcka, tror att hyresvärden blir glad på mig sedan när vi flyttar ut = ex antal hål i väggarna...men äh! Skrattar lite när jag tittar runt i mitt rum, väggarna är verkligen fulla med kladdig "konst" jag komponerat ihop...men, det finns väl en charm med det med?

Solen lyser här, men det är ganska kallt. Trots kylan så var jag tvungen att inviga det nya balkongbordet vi köpte igår, ett litet vitt sött cafèbord, passar perfekt!



Jag BEHÖVER ERAN HJÄLP!
Jag ska sända en egen timme med vad som helst om några veckor, och till nästa vecka ska jag ha bestämt vad programmet ska handla om. Kan vara precis vad som helst, men jag skulle vilja ha någonting som är intresserad av, eller som ni tycker jag har lite koll på. Snälla hjälp mig hitta någonting att snacka om. Tack!

Kvällens planer är långt ifrån kartlagda än. Kanske inflyttningsfest, kanske bowling, kanske utgång, kanske mys i soffan...ni ser, det kan bli hur som helst...Men ett glas vin blir det nog i vilket fall!

Jag vill också säga att ni som bor i södra Sverige, LYCKOST ER! Njut av värmen, vårkläder och sköna uteserveringar.



Jag köpte världens grönaste nagellack häromdagen...
det var det dyraste lacket jag köpt på länge också, så det måste användas. Säg att det är en hit, snälla...haha.


Dags att njuta av den sista solen för dagen!
Take Care.
/ Malin


Ride into the sun with me
And give it all away for free
Ride into the sun with me
And I´ll show you all there is to see


Th Soundtrack of our lives - Into the next sun.


Minnen av aprilhimlen


Det var bara april, men visst kändes det som en sommarkväll. Solen glittrade i vattnet när den sakta gick ner. I bilen satt vi med varsin salt klubba i munnen och smidde planer inför den verkliga sommaren. Leende och med en bra känsla i magen. När inga ord fanns kvar kröp vi bak till baksätet och försvann in i en förlorad tonårsvärld. Långt senare skrattade vi åt imman. Och det finns bara ett ord; kärlek.

/ Kristina

Omvärdera mig, raring.

Borde verkligen sova. Kom hem till norrland imorse, alldeles för tidigt på morgonen - alldeles för ont i munnen / halsen. Och snuvig. I mängder. Det var ingen bra tågresa, men vad hade man väntat? Trots allt fanns det faktiskt lite vår här i Piteå, cyklarna har tagit äver stan. Människorna ser ljuset igen och möjligheterna. Imorgon ska både min cykel och dator in på reparation. Rustas upp, kanske borde jag lämna in mig själv någonstans också? Jag och sambon har fullt upp kylskåpet till dess maximala bristningsgräns, igen. Skönt. Det är vi bäst på, att fylla upp det. Och äta upp det. Nu ska jag sluta skriva innan jag har STORA stavningsproblem.
Kolla in Ms sida., hon är typ skitbra på att fota och måla och sånt....


Kvällens musik: Frida Hyvönen - Dirty Dancing (skön inledning på denna video också, haha..)









Puss och Kram / Malin.
Bild: Nollning 08. "Mellanstadiedisco"

Ja, mycket kan jag råka ut för som singel, men hustrumisshandlad kan jag ta mig tusan aldrig bli!

(ett citat ifrån boken det är insidan som räknas...men vem fan vågar chansa? av Emma Hamberg)


Jag har varit så grymt dålig på att uppdatera på senaste tiden. Be rom ursäkt för detta. Men hallå! Ni som läser vår blogg, bli lite bättre på att slänga ivög en kommentar tack. Känns som om vi helt tappat greppet om bloggen, bevisa oss motsaten. Kanks ebord evi även uppdatera vår "blogoutfit"?

Har nu tillbringat en tid på västkusten, det var ett tag sedan jag gjorde det, rättare sagt julas. Så det var väl på tiden att träffa bekanta, bekantas bekanta osv. Drabbades tyvärr i lördagskväll av världens förkylning och feberattack som ännu inte flytt sin väg. I alla fall inte snuvan. Jag är tät som en liten mus när dne sitter fast i ett ännu mindre hål (haha, va?!) yeah yeah. Imorgon ska jag i alla fall åka hem - till norrland. Tydligen var det sol där nu, kan ju hoppas på det, känns ju sådär att åka dit annars när man uppleva sol och vårväder ett tag.

Hemresan imorgon skrämmer mig. Med tanke på förkylningen. Att tillbringa 17 timmar på ett tåg med ett behov av atts tändigt snuta sig är inte jätte upphetsande. Inte alls. Och stackars mina medpassagerare som får sova i samma kupè som jag. Illa. Usch.

Har firat min kommande födelsedag under tre olika dagar här. I fredags med farnor och farfar. I lördags med moster och morbror och idag med familj och mormor. Och ännu har jag inte fyllt. Konstigt. Men som jag säkert sagt 10000 gånger, men jag kan säga det igen så är jag ju inte hemma när jag fyller år. Jag är i STOCKHOLM och diggar MANDO DIAO. Wiiiehoo! Ser fram emot det väldigt mycket. Shoppa, mysa och Mando Diao. Perfekt! Så det blir en kort men intensiv period i norrland för att sedan bege mig till öster och gotta sig en långgelg.





Nu måste jag snyta mig igen, lovar att uppdatera bättre! Puss och kärlek / Malin


Back to the 80's


I lördags var det 80-talet som gällde! Vi gick in för det till 1000 och hade en riktigt rolig kväll!
Från högtalarna kom bara 80-tals musik och det är ju hur bra partymusik som helst ju :)

Update: Har fixat ihop en liten spotify-lista a la 80-talet. Skruva upp volymen och tryck här!

// Kristina



Survivor - Eye the of the tiger

En äkta talang?

Kolla in detta klippet ifrån årets uttagning till TALANG 2009.
Denna kille vid namn Axel Adlercreutz går på samma skola som jag.
Tycker att han är ganska grym...vad tycker ni?




/ Malin

...







Dagens fynd...

Kanske borde man åka hit?!


GLAD PÅSK!

Glad Påsk!



Skickar en liten påskhälsning från Västerlanda! Vädret är toppen, jag har varit ute i trädgården och samlat ihop äggen påskharen lämnade till mig och snart ska vi äta påsklunch! Ikväll blir det ingen kyckling-outfit, istället har mina vänner och jag fixat 80-tals fest, ska bli riktigt kul att spöka ut sig lite!

Hoppas ni får en riktigt trevlig dag :)

Påskharekramar från Kristina!

No one sleeps when I'm awake

Trötta ögonlock efter en sen kväll med krönikeskrivande och grått och regn utanför fönstret. Då behövs en vitamininjektion likt "No one sleeps when I'm awake". Kul att The Sounds är tillbaka!

Nu: fika hos Matilda. Sen: Boxpass med Lotta. Imorgon: Bästkusten  :)

Ha det fint!
/ Kristina



The Sounds - No one sleeps when I'm awake

It's friday, I'm in love..

God morgon! Lediga fredagar är inte helt fel. Eller ja, läsdag heter det egentligen men jag har inte fått boken än.. får se om det blir bibblan men jag tror inte det. Frukost först i alla fall!

Tänkte bjuda på en bild Ludde tog i Södetälje i helgen.. lite rolig ;)

Njut av solen!
/ Kristina



En klump kommer lastad

Hade ett avtal med mig själv innan jag fick lägga mig i sängen för att sova denna afton, att plocka upp de drivor med kläder som täckt min golvyta senaste veckan. Jag lyckades få upp allting, och dessutom sortera det. Nöjd. passade även på att ta några kort. Först kom jag på att jag aldrig visade bilder på de skor (Pepe Jeans) som jag köpte innan jul, som blev min julklapp ifrån systeryster. Jag hade dem på nyårsafton och så även på SMASK i lördags. (klicka på bilden för att få den större).



Sedan kom jag på att jag även har ett par till nya skor (Friis) som är värda att visa. Ett par som jag "auktionerade hem" från Tradera, ännu inte använda. Tänkte ta med dem till staden i väster när jag imorgon ska packa i ordning min packning dit. (klicka på bilden för att få den större).



Detta blir någon form av "klump-inlägg", hoppas det inte irriterar er alltför mycket. varit på Pite Havsbad idag och badat på deras äventyrsbad, underbart. Det var verkligen oplanerat och bestämdes under lunchen på skolan idag. Älskar sådana impuls saker! Vi badade i vilket fall bubbelpool, åkte rutschkana och bastade. Mycket gott för själen.

Imorgon är det alltså dags för att tvätta, packa och fixa allting innan resan till Göteborg sker på torsdag. Innan dess ska jag dock hinna med en lektion på torsdagen, där jag ska planera nyheter tillsammans med min nyhetsredaktion. Vi hade kursstart i måndags, då vi lottade redaktioner och i dem bestämde arbetsområden. Jag ska börja i nyhetsgruppen och ska arbeta med nöjes och utrikesnyheter - yey! Nu i alla fall är det dags för en nybäddad säng och en koll i de nystädade garderoberna.

Förresten, kanske dags att göra sig av med några plagg i garderoberna, "klänningsgarderoben" börjar bli full. Ser du någonting på bilderna som du är intresserad av, hör av dig så får vi se om jag är lika sugen på att bli av med det . (klicka på bilden för att få den större).



Sov så gott. Igår köpte jag nog den sorgligaste boken jag köpt någon gång som jag tänkte läsa efter jag är klar med "Mossvikensfruar" som jag läser för tillfället. Boken heter "Innan jag dör", och handlar om en ung flicka som vet att hon ska dö inom några månader och vad hon vill hinna med innan det sker.  Puss och kram / Malin


RSS 2.0