Har ni ätit upp fjärrkontrollen?

v.46
Veckans..
..låt: "E18" med Detektivbyrån. Mysigt värre i lurarna och live på Söderport. Popidyll förra onsdagen och livemusik är aldrig fel.
..dryck: Ett glas mjölk. Ja för klockan halv två på lördagsnatten var hederlig mellanmjölk och kanelbullar inte fel. Bra idé av fyllan-i-villan-arrangörerna!
..händelse: Ovan nämnda Fyllan i villan var roligt! Grymt kul att se allas fantasifulla kreationer. Nu blir det inte så mycket maskeradande på ett tag skulle jag tro..
..citat: "Ja det är klart att man inte ska ljuga eller förvanska sanningen. Men vad är egentligen sanning?" Det sa vår lärare nu under en av föreläsningarna i Nyhets-tv. Låter det bra?
..matlåda: Har blivit mycket bättre på att ta med matlådor det sista.. men tyvärr inget speciellt att bjuda på. Ska försöka laga lite mer spännande saker i fortsättningen!
..sms: "Har ni ätit upp fjärrkontrollen?" Vet inte riktigt varför, men jag tyckte det var lite kul! Hänger på sätt och vis ihop med youtube-klippet nedan.
..favorit-inlägg-av-sötaste-Malin: "Malin tipsar..." är lika kul och inspirerande varje gång!
..youtube-klipp: Lite väl koncentrerad på maten eller?



Kommentarer
Postat av: stefan

Ha ha! humor!

2008-11-21 @ 20:53:16
URL: http://renskav.blgospot.com
Postat av: josefin

Haha, vilken rar tant som förväxlade pepparkvarn med mikrofon, sånt är inte alltid helt lätt:P Japp, visst var det holmedal som jag träffade..riktigt trevligt, kom precis hem från vår promenad! :) Saknar dig stulkish.

2008-11-22 @ 16:35:23
URL: http://schosefajn.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

hahahah den är så jävla söt ;)

2008-11-22 @ 16:39:42
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: Julia

ha vilket roligt youtubeklipp xD HAHA! pinsamt.

Gillar eran blogg!

2008-11-22 @ 16:41:31
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0