Julsingel med Melody Club och Anna Järvinen


Melody Club på Hultsfred-09. Foto: Kristina Stulken

Nu såhär i november när man inte riktigt förstått att hösten snart är över börjar julsakerna trillar över en i rasande fart. Det är julskyltningar, jukreklam på tvn och så är det förstås alla dessa julskivor som släpps av Carola & co. Den ena sämre än den andra. Och då är det så himla kul när man hittar de där små guldkornen som faktiskt är bra. Förra året var det "A christmas duel" med The Hives och Cyndi Lauper. I år stavas det Melody Club tillsammans med Anna Järvinen och låten ""I don't believe in angels".

Låten släpps egentligen på måndag, men redan nu går den att lyssna på den på bandets myspacesida. Jag gillar den verkligen, riktigt mysig och med det där Melody-club-soundet som är så bra. På med Anna Järvinens ljuva stämma och det är en riktigt julhit i mina öron. Vad tycker du?

Såhär säger sångaren och låtskrivaren Kristoffer Östergren om låten till Smp.se:
"Den heter I don't believe in angels och den låter Melody Club, det är ju jag som skrivit den, men inte riktigt lika hetsig som vi är ibland. Julen är så hetsig ändå. Den går i ett lite lugnare tempo."

Lite tidigt kanske, men med låtens bjällerklang i bakgrunden känns det nästan okej; GOD JUL!
// Kristina

Kommentarer
Postat av: M.

Haha så komiskt. Igår startade vi en ny kurs och fick då läsa nyheter högt för varandra. Jag valde just denna nyhet. :)

2009-11-07 @ 18:37:54
URL: http://malinokristina.blogg.se/
Postat av: Belin

Haha, jasså! Säger han att vi ägde? såklart, haha. Satan i gatan va kallt det var att fota dem. Ska ni också ta modefoto?

2009-11-09 @ 13:26:50
URL: http://belin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0