That is true love


P3 Guld: Staygold, Robyn, Spank Rock & Damien Adore - Backseat

Jag har befunnit mig i någon slags bloggdvala det sista. Men nog om det, nu kommer i alla fall ett inlägg. Tillbringar helgen med slutet av härliga vinter-OS, sommarjobbsansökningar och bokläsning. Egentligen har jag inte tid att läsa, men jag har nyårslöfte som jag inte vill bryta. Minst en bok (ej kurslitteratur) i månaden under 2010 är målet.. och med en dag kvar i februari måste runt 100 sidor avverkas ;)

Med anledning av löftet köpte jag precis en present till mig själv. Eller egentligen flera stycken då ett paket med sex böcker är på väg till mig från bokus. Bokrea, that is true love, som de så fint sjunger i låten ovan.

Med hopp om stigande skrivlust!
/ Kristina

3D

Det är slitsamt att göra sitt jobb när det innebär att man får sovmorgon fram till att man ska gå på pressvisning av Alice i Underlandet i 3D./ Malin

Tillstånd

Min kropp är i ett rastlöst tillstånd. Som att vara kär - fast verkligen tvärtom. Är det snön som gör någonting med oss? Dagarna består av jobb, lunch och OS. Typ så. Och en stor dos äckligt Internet. Och folk som är missnöjda och nöjda för den delen. De människorna är nästan äckligare än Internet. Fast det handlar nog om avundsjuka. Eller typ något liknande som folk drabbas av när det är kallt och snöflingorna är i samma storlek som pingisbollarna som gubbarna i idrottshallen spelar över det halvtaskiga bordet som de fick efter att 15-års killarna hade tröttnat på det. Stockholm gör mig desperat, desperat över att vilja ha mer. Lite bättre. Här dricker folk alkohol fast de inte vill och dricker kaffe som de inte tycker om. Sedan använder självklart herrarna de snyggaste kängorna för att jag ska dö litegrann, varje morgon i tunnelbanan. Äckligt. Och jag är svartsjuk på tjejen som helt uppenbart tillhör killen i kängorna.

Allt är uppgjort. Snön också.
Och jag är ganska desperat. Och hungrig.


/ Malin

Everyone knows where you go when the sun goes down

Jag har svårt att somna. Tidigare ikväll såg jag tillsammans med två vänner "Walk the Line", en film om Johnny Cash. Det var ett stycke film som fick kroppsdelar att vilja lämna kroppen och känslan av att velat uppleva 50-talet ännu mer påtaglig än innan. En vacker Joaquin Phoenix och massor av musik. Johnnys musik.

" As sure as night is dark and day is light
I keep you on my mind both day and night
And happiness I've known proves that it's right
Because you're mine, I walk the line

You've got a way to keep me on your side
You give me cause for love that I can't hide
For you I know I'd even try to turn the tide
Because you're mine, I walk the line
"

Walk the Line - Johnny Cash.
/ Malin


Fall Hard

Idag har varit en hektisk dag som bestått av redigering och inspelning. Plus en snabb lunch. Och en fika. Gjorde en intervju med Alice Svensson och dessutom är hon veckas gäst i P4 Junior som sänds på lördag. Inspelningen av P4 Junior gick bra, så även intervjun jag gjorde. Gick nyss in på Alice blogg och hittade då bilden hon bad mig ta med hennes mobilkamera när hon besökte oss. Alice blogg hittar ni här.Jag kom hem vid 21:30 ikväll ifrån jobbet, det är väl inte helt sunt, men var sjuk tidigare i veckna och ville jobba ifatt med några inslag. Imorgon är det fredag vilket denna vecka betyder ännu mer redigering och förhoppningsvis en bra kväll med förfest, kårpub och eventuell utgång. Vi får se.Shout Out Louds är KÄRLEK!


Stockholm är så bra!

/ Malin

Ett stycke känsla


Band of horses - The Funeral

Bas riff

På vägarna i natt, så jagar vi ifatt. Med karta & kompass - ingen vila, ingen rast.

Jag lever.

Stockholm mår bra, jag har mått mindre bra senaste dagarna - feber,snuva och halsont. Men imorgon ska det nog vara så pass bra att jag kan dra fötterna till T-banan och där vidare till arbetet. Mellan sjukdom, arbete och mat så är det OS mest hela tiden nu. Fint. Glömmer varje gång hur mycket jag tycker om det, men inser det lika snabbt när det kommer igen. Såg invigningen två gånger (dock inte planerat) och sedan efter det har det bara löpt på. Och än sålänge mycket kvar att se detta OS också. Igår tog Charlotte Kalla GULD, mycket härligt!Fått lite önskemål på att berätta hur man kan lyssna på mig om man nu skulle vilja det. Det är ju så att jag just nu gör praktik på ett produktionsbolag på söder, där jag arbetar med framförallt ett program som heter P4 Junior. Det sänds varje lördagsmorgon 09:45 i P4 och går öven att höra på webben: www.sr.se/junior (tryck på programmet P4 Junior) , där går det även att se bilder och filmer, bland annat när jag besöker en godisfabrik. Dock ej en smickrande bild, men vad gör man inte för barnen...På vägarna i natt, kan jag hålla mig för skratt. Mitt leende som sköld, mot tårarna som föll
.


Kom gärna och hälsa på i huvudstaden!

/ Malin

Åre!Är hemma igen efter en vecka i Åre! Helt underbart var det. Dagarna innehöll finfin snö, after ski, varm choklad, bastu, öl, många minusgrader (-25 i backen två dagar), plastpåsepulkaåkande, god mat, sköna människor, en Markooliospelning på ett uteställa (haha), varma koppen, en opererad fot som höll för skidåkning, fin utsikt, fuldans, skämt och många fina minnen! Tack :)

Nu ska jag jobba på att bli frisk bara!

Ha en trevlig fredagskväll!
/ Kristina

Personal Jesus

Ni borde bo i Stockholm. Ja, samtliga av er som läser denna blogg. Då hade vi kunnat fika, dansa, umgås och gå den långa gatan fram. Jag har det fint här. I söndags njöt jag av ett fullsatt Globen - Depeche Mode närmare bestämt. Jag har aldrig varit någon som följt detta band skiva till skiva, men musiken har funnits där. Det märktes om inte tiidgare så under konserten. Enjoy the silence och Personal Jesus var mina favoriter. Fantastiska scenshower med otroligt snygg design.


Pretty girls makes graves

Hej. Det här är min andra hälft. Hon heter Lina.

.


RSS 2.0