Kanske vill du prata om djupa problem imorgon kväll?

Även jag har packbestyr. Eller jag borde snarare ha det. Men icke. Ikväll har vi ätiti grekiskt inne i Göteborg och dessförinnan köpte jag mina favorit kängor med klack på Vagabond och två cardigans på Monki. Mycket nöjd över att ha fått spendera ex antal hundralappar igen.

Systeryster kommer att väcka mig strax innan 06.00 imorgon för att avnjuta sista frukosten med henne, efter det börjar packandet för att senare hämta datorn som varit på lagning och sedan lunch hos mormor. Hos henne kommer jag antagligen få alldeles för många kakor att ta med norrut, men det är väl bara att tacka och ta emot. Tur att vi är två i hushållet. Efter lunchen bär det va till Göteborg, för ett sista farväl. Syster och Michaela möter upp mig och mamma på stationen bland alla väskor, skridskor och andra tänkara ägodelar. Tänk, när jag påbörjar min resa har Kristina varit framme i Kalmar i två timmar. Om jag hade bott kvar där hade vi antagligen tagit samma tåg. Men icke, jag tar tvärt helt andra hållet och påbörjar en arton timmar lång resa. Tacka och ta emot.

Livrädd för mitt kupè sällskap. Michaela spånade fram tänkbara sätt att fördriva tiden på under vår fika i staden idag - uppfinna spel att spela med de andra i vagnen, socialisera mig med så många tänkbara som möjligt - skaffa nya vänner - lämna mitt telefon nummer (och hennes) till utvalda killar - Äta alldeles för mycket och dricka mängder av kaffe - Ta med en flaska vin på tåget och sedan fixa lite fest. Ja, med mera, med mera. Att inte hon åker istället för mig? Hon borde fått tiden att gå extremt mycket bättre. I alla fall, imorgon 17.00 fram till någon gång runt 11.00 på lördag har jag telefonjour. Det går bra att ringa, eller smsa dygnet runt om vad som helst. Bara för att prata, relationer, djupa problem eller annat tänkbart. Öppen för allt! Ska försöka hinna blogga någonting innan avgång imorgon. Sov så gott. Saknar er redan!


Puss o Kram / Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0