Ingen grammy till Robyn..

..istället gick priset i kategorin "bästa electronica-/dansalbum" till franska Daft Punk för deras skiva "Alive 2007". Jag tycker personligen mer om Robyn, men är det inte rätt grymt att hon ens är nominerad?! Det är riktigt kul att det är en, som det verkar, mycket intelligent och duktig kvinna från Sverige som funkar internationellt!

Ett av de bästa ögonblicken i somras var i alla fall Robyns spelning i Hultsfred. Trots att det var festivalens sista dag, sent, sent på natten och kallt som tusan var det magiskt. När sista låtarna spelades började gryningen smyga sig på och det var iskristaller i luften. Minnen.

Blev lite fascinerad av Daft Punks video (vet inte om det är den officiella men men..) till låten "Harder, Better, Faster, Stronger". Grymt enkelt koncept men coolt. Undrar hur många omtagningar som behövdes innan varenda liten handrörelse satt?! :)

Dags att äta så att inte hela lunchen går åt till att blogga! Efter maten ska jag på presskonferens.. blir en utmaning att göra något bra av det!

Ha en fin solskensdag i snön!
/ Kristina




Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ville bara säga att dett är inte den officiella videon, men snygg :)



Annars är de riktigta videorna till albumet discovery sjukt snygga. Japanska studio ghibli har animerat alla låtar till detta album och finns på dvd. Om intresset finns så heter filmen Daft punk interstella 5555.



Länk till första delen : http://www.youtube.com/watch?v=i9fJQIrlAm8



:)

2009-02-09 @ 19:39:41
Postat av: Robin

Finns en fetare video till deras låt...



http://www.youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU

2009-02-09 @ 22:18:02
URL: http://birdofashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0