Uppmaning till er, besvara denna fråga - snälla...

Denna fantastiska blogg är nu invigd! Den har varit på gång ett tag som vi nämde i förra inlägget, men inte innan kunnat bli klar. Därför är vi stolta över att vi nu äntligen lagt ned den lilla stunden som krävs för att fixa en blogg och startat upp den. Vi kommer att försöka så gott det går hålla oss till de olika kategorier som vi lagt upp här på vänster sida. Där kan ni öven konstatera att inläggen kommer att handla om allt möjligt, vissa seriösare än andra. Precis som det ska vara. Vi kommer att försöka att inte bara vara själviska, ego och så vidare... En hel del tips, skvaller och krönikor lovar vi bland annat. Vi kommer att skriva ifrån två olika håll i Sverige, båda med olika erfarenheter, uppgifter i skolan och utbildningar. Men det finns saker som vi har gemensamt, ett exempel är musik. Förhoppningsvis ska vi därför kunna ge er musik -inspiration utifrån vår syn och smak inom detta ämne, hoppas det uppskattas.

Jag, Malin har nu en fråga till er som läser och vill med hela mitt hjärta att ni besvarar denna. Jag har nämligen suttit och försökt att få vår sida att se "något roligare" ut. Frågan är denna: Är den rubrikstext och sidtext som ni ser på bloggen samma typsnitt som vår "logga" är? Vill ju att alla ska kunna uppfatta bloggen på samma sätt och därför är det viktigt att alla ser den likadant. Så snälla, informera oss om hur ni ser vår blogg.

Tack!


Kommentarer
Postat av: Nikolina

nej det är den inte på min dator.

2008-10-02 @ 22:41:20
URL: http://coconutskins.blogg.se/
Postat av: Kristina

Nej Malin, tyvärr ser det inte ut så.. Vi får fixa mer någon annan dag :)

2008-10-02 @ 22:55:10
URL: http://malinokristina.blogg.se/
Postat av: Alina

Kikar in:) Godnatt!

2008-10-02 @ 22:59:21
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Ida

Öh, jag tycker väl den är rätt lika varann.

Hur som haver är sidan SJUKT SNYGG!

en sak kanske, ska ni inte flytta ut bilderna på er (i headern) så att man ser era söta ansikten? nu kommer textne lite i vägen...

Anyway, Anyhow- I got a new funny blog to read! THANKS

2008-10-07 @ 14:58:04
URL: http://idacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0